beszédguru logó
Beszédguru

Hangzatos beszéd

A jó szónok kiélezett és szenvedélyes.

A SZÓNOK ÉS AMI
MÖGÖTTE VAN

Mindig is érdekeltek a filmekben a lelkesítő és inspiráló beszédek, amivel a hősök bajtársakat szólítottak csatába, amerikai focicsapatot hoztak vissza a vereség széléről vagy éppen gyerekeiknek adták át az élet tanulságait.

2011-ben, 24 évesen, beszéltem első nagy konferenciámon, a Magyar Közgazdász Társaság pécsi vándorgyűlésén. Mivel korábban ökölvívó voltam, így megtanultam, hogy nem az éles küzdelemben célszerű szenvedni, hanem előtte az edzésen. Ennek megfelelően minőségi tartalom megírásával komolyan felkészültem rá és nagy sikerélménnyel távoztam.

2012-ben csatlakoztam a Toastmasters retorikai szervezethez. Később alapító tagja voltam az első magyar retorikai klubnak. Elkezdtem versenyezni is és több szónoki magyar bajnoki cím után már a nemzetközi megmérettetésekre készülhettem.

2016-ban 4 kvalifikációs verseny megnyerésével a temesvári Európa Bajnokság döntőjében is győztem, így első magyarként a washingtoni szónoki világbajnokságon képviseltem hazánkat. Innen óriási élményekkel és kupával tértem haza.

RÓLAM
eu hírek ikon

Retorika Európa Bajnok

A 2016-os temesvári Nyilvános Beszéd Európa Bajnokság győztese

látványosság ikon

Washingtoni Retorika Világbajnokság díj

A 2016-os World Championship of Public Speaking eseményen az elődöntő 3. helyezettje lettem.

mikrofon ikon

Többszörös Magyar Bajnok különböző retorika versenyszámokban

Magyar Bajnok nemzetközi beszédverseny, humoros beszéd és értékelés kategóriákban.

cél ikon

Felsővezetői tapasztalat

Olyan cégeknél dolgoztam, mint a Nokia, IBM, Antenna Hungária és a Nord csoport. 5 év műszaki fejlesztési vezetői és 3 év cégcsoport cégvezetői tapasztalatom van.

mérnök ikon

Mérnök 3 köztársasági ösztöndíjjal

Okleveles villamosmérnök vagyok, így a mérnöki precizitással tervezzük meg a felkészülés lépéseit.

boxkesztyű ikon

Válogatott ökölvívó

A boxban töltött hosszú évek a szónoki testbeszéd szempontjából nem ideálisak. Megtanítottak viszont arra, hogy a felkészülés milyen fontos egy döntő esemény előtt. A stresszcsökkentési technikák is elképesztő jól használhatóak, hogy nehogy beüssön a lámpaláz.

27

Országban konferencia beszéd

45

Céges tréning

140

Előadás

410

Beszédírás

8000

óra szakmai tapasztalat

KIKKEL
DOLGOZTAM MÁR?

Prezentációs trénerként több mint 30 céggel dolgoztam együtt. Emellett egyéni beszédcoachingokon is segítek olyan embereket, akik gyorsan akarnak nagyot fejlődni. Olyan cégek eseményeire segítettem a felkészülést, mint az Amazon, az IBM vagy a Bosch.

3 kontinensen, több mint 25 országban volt lehetőségem konferenciákon, szemináriumokon és eseményeken beszédeket, műhelymunkákat és tréningeket tartani. Gyerekeknek és különböző non-profit szervezeteknek is segítek jobb előadóvá válni.

A prezentáció nekem mindig is egy óriási versenyelőnyt jelentett így lehet az, hogy 7 évvel az egyetem után nagy nemzetközi vállalatoknál voltam projektvezető, fejlesztési vezető és cégvezető is. A kommunikáció óriási önbizalommal ajándékoz meg, amely az üzemanyag a sikerhez.

„AZ EGYETLEN OK, HOGY BESZÉDET MONDJUK AZ, HOGY MEGVÁLTOZTASSUK A VILÁGOT”

John F Kennedy